Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LaForma - Temoc - Lamp - Wit
€ 117,00
+ -

LaForma - Temoc - Lamp - Wit

Verwachte levertijd: 5 tot 10 werkdageni

Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 117,00


tijdelijk langere levertijd I.v.m. de vakantieperiode bij diverse leveranciers kan de levertijd langer zijn dan aangegeven. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.

Artikelomschrijving

Dit is een tafellamp van het Spaanse merk LaForma. De Temoc tafellamp heeft een donkerbruine rechthoekige voet waar die op staat, met daar weer op een stijlvolle houten boomstam die de voet met de witte kap verbind. Doordat er als materiaal hout is gebruikt geeft dat de lamp een moderne uitstraling en past die dus perfect in een modern interieur. Let op: Omdat het een natuurproduct is kan het werkelijke product afwijken van de afbeelding!

LaForma - Temoc - Lamp - Wit

  • LaForma - Temoc - Lamp - Wit
  • LaForma - Temoc - Lamp - Wit
  • LaForma - Temoc - Lamp - Wit
  • LaForma - Temoc - Lamp - Wit

LaForma - Temoc - Lamp - Wit

Technische Details

Type lamp Tafellamp
Verstelbaarheid Niet verstelbaar
Lampenkap Diameter 45 cm
Lampenkap Hoogte 23 cm
Hoogte (cm) 42
Lengte (cm) 40
Breedte (cm) 20
Lichtbron E27, max 60 watt

Beschrijving

Dit is een tafellamp van het Spaanse merk LaForma. De Temoc tafellamp heeft een donkerbruine rechthoekige voet waar die op staat, met daar weer op een stijlvolle houten boomstam die de voet met de witte kap verbind. Doordat er als materiaal hout is gebruikt geeft dat de lamp een moderne uitstraling en past die dus perfect in een modern interieur. Doordat de lamp een witte kap heeft en een donkere voet kan die ook perfect gebruikt worden in een ouderwets interieur. Let op: Omdat het een natuurproduct is kan het werkelijke product afwijken van de afbeelding!

LaForma - Temoc - Lamp - Wit
€ 117,00

LaForma - Temoc - Lamp - Wit

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

LaForma

¡Hola! Het Spaanse merk LaForma werkt al sinds 1982 samen met de beste architecten, ontwerpers en winkels in de designwereld. Door in te zetten op nieuwe technologieën en materialen is dit bedrijf in staat haar collectie krachtig en snel te vernieuwen. Spaans temperament misschien? In ieder geval blijf je met de artikelen van LaForma zo altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van wonen en leven. Genieten!