Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kartell - Fly Hanglamp - Rood
€ 219,00
+ -

Kartell - Fly Hanglamp - Rood

€ 219,00


tijdelijk langere levertijd I.v.m. de vakantieperiode bij onze leveranciers dient u momenteel rekening te houden met een langere levertijd van +/- 4 weken. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.

Artikelomschrijving

Ben jij een liefhebber van opvallende kleuren en kleurcombinaties, dan wordt de Kartell Fly hanglamp misschien wel jouw nieuwe lamp. De Kartell Fly hanglamp werd in 2002 ontworpen door Ferruccio Laviani en is al sinds het begin een van de bestsellers van het Italiaanse merk Kartell. De trendy hanglamp is leverbaar in elf verschillende kleuren, waarvan negen transparante en twee matte kleuren. Kies direct de kleuren die jou het meest aanspreken en verzeker jezelf vandaag nog van een kleurrijke sfeer binnen jouw interieur!

Kartell - Fly Hanglamp - Rood

  • Kartell - Fly Hanglamp - Rood
  • Kartell - Fly Hanglamp - Rood
  • Kartell - Fly Hanglamp - Rood

Kartell - Fly Hanglamp - Rood

Technische Details

Interieurstijl Strak / Modern
Type lamp Hanglamp
Verstelbaarheid In hoogte verstelbaar
Lampenkap Diameter 52 cm
Lampenkap Hoogte 33 cm
Hoogte (cm) 223
Lengte (cm) 52
Breedte (cm) 52
Lichtbron E27, max 25 watt

Beschrijving

Ben jij een liefhebber van opvallende kleuren en kleurcombinaties, dan wordt de Kartell Fly hanglamp misschien wel jouw nieuwe lamp. De Kartell Fly hanglamp werd in 2002 ontworpen door Ferruccio Laviani en is al sinds het begin een van de bestsellers van het Italiaanse merk Kartell. Er is gekozen voor de traditionele vorm van een zeepbel met een kabel als het ware vrij in de ruimte komt te hangen. De hanglamp is vervaardigd uit transparant kunststof. De trendy hanglamp is leverbaar in elf verschillende kleuren, waarvan negen transparante en twee matte kleuren. Door meerdere van deze lampen te combineren kun je jouw eigen regenboog creëren aan het plafond van jouw woon-, slaap- of werkkamer. Kies voor een unieke combinatie van design en functionaliteit: met de Kartell Fly hanglamp heb je altijd exact de goede hoeveelheid licht in jouw ruimte. Kies direct de kleuren die jou het meest aanspreken en verzeker jezelf vandaag nog van een kleurrijke sfeer binnen jouw interieur!

Kartell - Fly Hanglamp - Rood
€ 219,00

Kartell - Fly Hanglamp - Rood

Kartell

Kartell is een prestigieus merk uit de hoofdstad van de design wereld: Milaan! Al sinds 1949 symboliseert Kartell het pure Italiaanse design met een collectie van meubelen, verlichting en woonaccessoires. In samenwerking met de meest vooraanstaande ontwerpers creëert het Milanese bedrijf eigentijdse klassiekers met een hip design. Ze zijn multifunctioneel, gemakkelijk in het onderhoud en een lust voor het oog. Ervaar het zelf en neem een duik in de wondere wereld van Kartell!

Ferruccio Laviani