Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kartell - Taj Mini Lamp - Koper
€ 289,00
+ -

Kartell - Taj Mini Lamp - Koper

€ 289,00


tijdelijk langere levertijd I.v.m. de vakantieperiode bij onze leveranciers dient u momenteel rekening te houden met een langere levertijd van +/- 4 weken. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.

Artikelomschrijving

Steel de show met de Taj lam van het merk kartell. Ferruccio heeft zichzelf overtroffen met het design van de Taj lamp, die in 2012 op de markt is gekomen. De Kartell Taj lamp is verkrijgbaar in transparant, wit, zwart en een satijn ijs-achtige kleur. De Taj mini daarentegen is in zeven kleuren verkrijgbaar die ook wat uiteenlopender zijn, zoals blauw, groen, rood en zelfs goud.

Kartell - Taj Mini Lamp - Koper

  • Kartell - Taj Mini Lamp - Koper
  • Kartell - Taj Mini Lamp - Koper
  • Kartell - Taj Mini Lamp - Koper
  • Kartell - Taj Mini Lamp - Koper
  • Kartell - Taj Mini Lamp - Koper

Kartell - Taj Mini Lamp - Koper

Technische Details

Interieurstijl Strak / Modern
Type lamp Tafellamp
Verstelbaarheid Niet verstelbaar
Lampenkap Diameter Nvt
Lampenkap Hoogte Nvt
Hoogte (cm) 33
Lengte (cm) 32.5
Breedte (cm) 9.5
Lichtbron LED, max 2,8 watt

Beschrijving

Steel de show met de Taj Mini lamp van het merk Kartell. Ferruccio heeft zichzelf overtroffen met het design van de Taj lamp, die in 2012 op de markt is gekomen. In dat zelfde jaar heeft hij een prijs gewonnen hiervoor, namelijk een Interior design prijs, best of year 2012. Een uitstekende prestatie, maar bij Kartell zitten ze nooit lang stil, dus in 2013 is de Taj mini uitgekomen. Zoals de naam al verklapt is dit een kleinere uitvoering van de Taj senior. Het idee achter de Kartell Taj was niet zo zeer een lamp ontwikkelen, maar ze wilden een standbeeld maken dat ook licht kon geven, en dat is ze uitstekend gelukt! De kromme vorm van de Taj lamp heeft erg veel weg van een olifant zijn slagtanden. En omdat ze weg willen stappen van het stereotype tafellamp is er een zeer handige dimmer ingebouwd, dat met een motion sensor werkt, zodat de lichtsterkte aangepast kan worden voor wat op dat moment nodig is. Als je bijvoorbeeld de Taj lamp op een sidetable hebt staan voor decoratie en sfeer wil je dat er minder fel licht vanaf komt dan als de lamp op een bureau staat en je daar hard aan het werk bent, of een goed boek leest in bed. De Kartell Taj lamp is verkrijgbaar in transparant, wit, zwart en een satijn ijs-achtige kleur. De Taj mini daarentegen is in negen kleuren verkrijgbaar die ook wat uiteenlopender zijn, zoals blauw, groen, rood en zelfs goud. De erg veelzijdige en ook nog zuinige Kartell Taj Mini lamp is een aanwinst voor elk interieur, haal daarom ook jouw exemplaar snel in huis!

Kartell - Taj Mini Lamp - Koper
€ 289,00

Kartell - Taj Mini Lamp - Koper

Kartell

Kartell is een prestigieus merk uit de hoofdstad van de design wereld: Milaan! Al sinds 1949 symboliseert Kartell het pure Italiaanse design met een collectie van meubelen, verlichting en woonaccessoires. In samenwerking met de meest vooraanstaande ontwerpers creëert het Milanese bedrijf eigentijdse klassiekers met een hip design. Ze zijn multifunctioneel, gemakkelijk in het onderhoud en een lust voor het oog. Ervaar het zelf en neem een duik in de wondere wereld van Kartell!

Ferruccio Laviani