Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Glazen lampen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Glazen lampen

Ervaar het luxe gevoel van glazen lampen! Met glazen lampen haal je overigens niet alleen design in huis, maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. Het licht verdeelt zich evenredig, waardoor je een relatief groot oppervlak belicht met een zwoele en aangename gloed. Daarbij heb je nog eens de keuze uit allerlei soorten lampen met allerlei soorten glas en allerlei soorten ontwerpen. Je kunt bijna niet kiezen. Nieuwsgierig naar wat er allemaal te vinden is? Check dan snel het aanbod glazen lampen! Of lees verder en ontdek alles over glazen verlichting!

Voordelen van glazen lampen

Glazen verlichting bestaat eigenlijk uit lampen met een glazen lampenkap. Zoals hierboven al gesteld is, verdeelt het licht zich evenredig met een dergelijke transparante kap. Dat is erg handig als je op zoek bent naar een glazen hanglamp die bijvoorbeeld je hele woonkamer belicht. Daarnaast voorzien glazen lampen je interieur van een open en ruimtelijke sfeer. Dat maakt ze zeer geschikt voor in de kleine ruimte als de studentenkamer of loft! Bovendien zijn de lampenkappen gemakkelijk te reinigen. Met een schone doek kom je al een heel eind! Kortom, glazen lampen zijn pure verrijkingen!

Soorten glazen lampen

Glazen lampen zijn er in diverse soorten. Zo heb je gewoon transparant of helder glas, maar ook mat glas met een kleurtje. Rond, vierkant, voor aan je muur of plafond, gewoon een glazen tafellamp voor op kasten en tafels of juist een glazen vloerlamp om wat saaie plekken op te vullen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vinden in onze collectie glazen lampen. Bekijk ons assortiment, laat je inspireren, doe wat ideeën op en bestel nu nog je verlichting! Het wordt al donker, dus waar wacht je nog op?