Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Industriële lampen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Industriële lampen

Rechtstreeks uit de fabriekshal: stoere industriële lampen! Met deze lampen geef je je kamer een unieke dimensie. Vroeger vooral gebruikt in grote panden en hallen, tegenwoordig erg trendy voor thuis. En dat is opmerkelijk, want over het algemeen hebben industriële lampen en meubelen een koude uitstraling. Tegenwoordig worden deze echter dusdanig verwerkt dat ze prima in je interieur te mengen zijn en zonder dat ze daarbij iets kouds afgeven. Cool! Meer weten? Lees hieronder verder! Of doe gewoon lekker wat ideetjes op door ons assortiment industriële lampen te bekijken! Waar wacht je nog op?

Wat zijn industriële lampen?

Wie in eerste instantie industrieel zegt, zegt waarschijnlijk metaal. En daar zit wel een kern van waarheid in, want industriële lampen zijn vaak van metaal. De ontwerpen zijn ruw, stoer en robuust tot aan een onafgewerkte schijn. Maar vergis je niet, deze industriële lampen zijn met de grootste zorg ontworpen. In combinatie met kleuren als (metallic) grijs, zwart en wit voorziet deze verlichting je interieur van koele uitstraling… zou je denken! Want als het ‘s avonds donker wordt, zorgen ze voor een zachte oase van licht. Bestel nu en ervaar het zelf! Of ontdek hieronder welke industriële lampen bij jou passen!

Jouw ideale industriële lampen

Welke industriële lampen heb jij nodig? Dat vraag je je nu waarschijnlijk af. In principe maakt het niet uit, want je kunt ze overal voor gebruiken. We raden echter wel aan om rekening te houden met het doel van verlichten. Wil je ze bijvoorbeeld gebruiken als algehele sfeermaker en grote verlichting? Ga dan voor de industriële hanglamp! Voor een wat geconcentreerdere lichtbundel, kies je een industriële tafellamp. Hiermee kun je bijvoorbeeld de nadruk leggen op de mooiste delen van je interieur. Of wat dacht je van een industriële vloerlamp? Leuk voor in die anders toch maar zo saaie hoek! Kortom, de mogelijkheden zijn van industriële lampen zijn eindeloos.