Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Landelijke lampen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Landelijke lampen

Je kamer is niet compleet zonder landelijke lampen! Je creëert er namelijk een zachte, warme sfeer mee. Zo kun je ‘s avonds lekker romantisch op de bank hangen met je partner, helemaal tot rust komen met een goed boek in je lekkere fauteuil, spelletjesavond houden met de hele familie, noem maar op. En voor elk van die dingen, heb je een lamp nodig. Landelijke lampen om precies te zijn, want je rustieke interieur profiteert echt van passende lampen! Er ontstaat zo een dynamisch geheel van meubilair met goed afgestemde verlichting. En verlichting maakt of kraakt je interieur!

Wat zijn typisch landelijke lampen?

Landelijke lampen zijn er in heel veel soorten en maten. Landelijk is ook een vrij breed begrip. Wat voor de een landelijk is, kan voor een ander weer richting industrieel of zelfs modern neigen. Wat landelijke lampen in ieder geval gemeen hebben, is een natuurlijke uitstraling. Het gebruik van materiaal als hout, riet en andere natuurlijke stoffen onderstreept dat. Daarbij speelt kleur ook een grote rol. Landelijke lampen hebben vaak zachte kleuren als bruin en beige, maar ook wit en zwart komen veel voor. Supergezellig!

Soorten landelijke lampen

Er zijn natuurlijk heel veel soorten lampen. En dus ook heel veel soorten landelijke lampen. Zo is er een prachtige landelijke vloerlamp, waarmee je echt de show steelt. Je kunt deze design lamp gemakkelijk kwijt op elk plekje in je kamer. Landelijke hanglampen daarentegen zijn vast, maar hebben wel de eigenschap om grotere delen van je kamer te verlichten. Zijn deze landelijke lampen het echter niet helemaal? Bekijk dan eens wat landelijke tafellampen. Leuk voor op je dressoir, tafel of zelfs bureau! Kortom, het aanbod landelijke lampen is schier eindeloos. Ontdek het zelf en bekijk onze collectie landelijke lampen nu!