Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Retro lampen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Retro lampen

Ervaar de wereld van de retro lampen nu bij designerlampen.nl! Ben je ook zo verliefd op de jaren ‘50 of ‘60 van de vorige eeuw? Wij wel! En daarom hebben we allerlei mieterse retro lampen in assortiment. Zodat je die goeie ouwe tijd nog steeds kan beleven. En beleven, dat doe je. Deze verlichting zorgt namelijk voor een unieke sfeer, waarbij de unieke fifties touch gewaarborgd blijft. Helemaal toppie, toch? Deze lampen zijn werkelijk waar dé perfecte aanvulling voor het retro interieur! Benieuwd? Bekijk het assortiment en laat je inspireren! Of lees verder en vind alles over onze retro lampen!

Wat zijn nu echte retro lampen?

In de eerste plaats zijn retro lampen hartstikke leuk. Dat vooropgesteld. Maar wat maakt een retro lamp nu een retro lamp? Een combinatie van een leuk speels design, zachte en warme kleuren en natuurlijk het psychedelische gevoel. De ontwerpen bevatten veelal ronde vormen en materialen als metaal en kunststof. Superhip en lekker ongedwongen. Je kunt de retro lampen ook herkennen aan hun kleuren. Met voornamelijk rood, oranje en pastelkleuren geeft deze stijl verlichting je kamer een vriendelijk en sympathiek uiterlijk. Kortom, deze lampen staan garant voor pure gezelligheid!

Welke retro lampen heb ik nodig?

Welke retro lampen je nodig hebt, hangt in principe volledig af van het doel waarvoor je lampen wilt aanschaffen. Ben je op zoek naar iets voor om grote oppervlakken te verlichten? Dan is de retro hanglamp waarschijnlijk iets voor jou! Deze hanglampen hangen hoog, waardoor het licht de ruimte krijgt om zich te verspreiden. Voor verlichting waarbij je werkt, studeert of iets wil accentueren, raden we een retro tafellamp aan. Deze kun je ook nog eens gemakkelijk verplaatsen, zonder allerlei poespas! Of wat dacht je van een retro vloerlamp om die saaie hoek op te vullen of een lekker boekje bij te lezen? Met retro lampen kan het allemaal!